torstai 19. kesäkuuta 2008

Parantuminen ja nang yuang

Vaimo toipui jo yhden sairaalayön jälkeen ja oli iskussa heti seuraavana aamuna, tämä oli oiva muistutus siitä että ei kannata jäädä tuskailemaan yksnään sairauksien kanssa, vaan heti hoitoon ja nopeesti kuntoon. Ei mee lomapäiviä hukkaan.

Edellispäivänä oltiin katsomassa paikallisia apinoita, paikka oli heti mae haadin jälkeen hiukan alle kilsan kävelymatkan päässä. Paikan pitäjä olikin oiken rento ja mukava, eikä koko homma maksanut mitään muuta ku vapaaehtoisen tipin. Siitä jäi hyvä mieli, ja iidalle yksi apinanpurema :D

Eilen oltiin Nang Yuan -saarella, päivä meni vikkelästi snorkkelihommissa. Saaren lahdessa oli erittäin kesyjä kaloja, jotkut jopa liian kesyjä. Yksi puri minua ja yksi puri iidaa, no jäimme henkiin. Saarelle on helppo mennä ja se on oikein kaunis. Snorkkelihommiin erinomainen. Junttituristi suosittelee.

Nyt on kaunis aamu, aamupala oli hyvä, ja nyt mä lähden sukeltamaan. Moro.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun olet jaksannut vääntää tätä blogia.. Omaan reissuuuni kun on vielä 41 päivää, niin pitää jotenkin yrittää kestää.. Tän lukeminen helpotti kummasti.. (tai sitten vaan pahensi matkakuumetta) :)